0

Iubirea intr-o cutie de bomboane de ciocolata

“Life was like a box of chocolates. You never know what you’re gonna get.” (Forrest Gump, in filmul care poarta acelasi nume). In weekend-ul acesta, sansele sunt ca LOVE sa fie ca o cutie de bomboane de ciocolata, si nu stii niciodata ce vei “primi”. Noi speram ca tu sa fi nimerit exact acel sortiment care iti place, sa fie exact dupa gustul tau, dupa preferintele si dupa asteptarile tale. Si daca nu, draga noastra, gandeste-te bine inainte exact ce fel de “ciocolata” vrei, caci altfel te vei multumi cu ceea ce se nimereste.

Lasand la o parte metaforele, esenta articolului de astazi este ca vrem sa iti insuflam cat mai multa profunzime in relatia pe care o ai, caci in weekend-ul acesta atat de comercializat si de publicizat, e posibil ca inimioarele si dulciurile sa mai schimbe putin perceptia asupra relatiei pe care o ai. E posibil sa te faca sa te simti mai innamorata si sa acorzi mai multa importanta relatiei care poate ca nu te satisface pe deplin ori, daca esti single, sa iti dea un sentiment subtil de singuratate. Pe cuvant, caci si noi la echipa Calessia suntem fete:), esti minunata exact asa cum esti! Si, cu putina rabdare, vei primi exact acel “sortiment” din “cutia de bomboane” pe care ti-l doresti.

Iti dorim un weekend minunat, plin de povesti (autentice, profunde, ultra-perfecte, de tip suflet-pereche) de iubire! :)

 

Cu drag,

Echipa Calessia

De dragoste, de suflet.:)
De dragoste, de suflet.

 

 

Spune-ne parerea ta!