Brand-ul CALESIA a luat naștere acum 10 ani, în orașul Brăila, printr-un magazin fizic existent într-un mic centru comercial. Evoluția și schimbările radicale ale mediului economic ne-au făcut să înțelegem că susținerea unui magazin în acest domeniu necesită admirație pentru bijuterii, dar mai ales pentru femeile cochete și încrezătoare care aleg să le poarte. Ne-am îndreptat atenția către mediul online și, având experiența anterioară în domeniu, am continuat să învățăm, să ne adaptăm, să oferim accesorii de top și un strop de emoție plăcută în fiecare sacoșă de cumpărături ori colet livrat. 


CALESSIA este mai presus de toate o afacere de familie, un concept intim alcătuit dintr-o îmbinare de abordări diferite pentru modelele de bijuterii incluse în colecții, un concept ce evoluează treptat către un concept de lux, care își menține coordonatele de pozitivism și de implicare. 


Ne dorim să descoperiți aici un spațiu select de shopping, unde moda excentrică a noilor tendințe se îmbină armonios cu fascinația modelelor clasice de bijuterii. Și fiecare accesoriu în parte este ales pentru materialele de calitate, într-un raport cât mai avantajos cu prețul oferit.


Suntem un brand tânăr, dornic să vă ofere o experiență frumoasă și placută de cumpărături online.


Vă mulțumim că ați ales să ne vizitați și vă invităm, cu drag, să ne fiți alături în continuare!

 

Misiunea noastră este să oferim accesorii și bijuterii excepționale la preturi avantajoase, într-un mediu elevat și elegant, susținut de servicii de înaltă calitate, orientate spre client.


Viziunea este reprezentată de a fi lideri pe piața bijuteriilor și a accesoriilor din România, ca imagine stabilă de magazin de încredere, cu o gamă completă și variată.


Apreciem lucrurile de calitate și rafinament, pentru care onorăm totdeauna propriile valori:

               - seriozitate, manifestată prin atenția sporită acordată detaliilor și prin a ne respecta angajamentele față de clienți;
               - implicare și dedicare complete în toate activitățile desfășurate;
               - dorința de perfecționare continuă și de adaptare la cerințele clienților.